Yritys.

Ohjelmatoimisto Simodeus Oy

Perustettu vuonna 1994. Toimitusjohtaja Simo M. Korkia-Aho
Ohjelmatoimisto Simodeus Oy:n toimialana on musiikki- ja viihdepalvelut, konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet.

Teemaillat

Meillä on noin 20 erilaista teemailtaa ohjelmistossamme, jotka sopivat erinomaisesti yritystilaisuuksiin sekä muihinkin juhliin: Finnhits ilta, Suomirock ilta, Biletys ilta, Italialainen ilta, Ilta Välimerellä, Ranskalainen ilta, Ilta Karibialla, Country ilta, Elvis ilta, Johnny Cash ilta, 50-, 60-, 70- , 80- ja 90-lukujen illat, Juice ilta (myös yhdessä kitaristi Jukka Rajaniemen kanssa), Kirka ilta, Andrea Bocelli ilta (yhdessä pianisti Janne Palmiolan kanssa), tavallinen Tanssimusiikki-ilta sekä Isojenpoikien lauluja ilta.

Erikoisohjelmat

Euroviisut, Pumtsi pum, Tietokilpailu, Hoksauskisa, sekä Octoberfest ovat erinomaisia 'jäänsärkijöitä' tilaisuudessa kuin tilaisuudessa ja saavat juhlijat vauhtiin iltaa varten. Kauttamme on saatavissa myös taikuri, stand up-koomikko, imitaattori sekä ilotulitus sekä pyroshow!

Lastenohjelmat

Simosaurus ja Kapteeni Kaskelotti hauskuuttavat lapsia ja koko perheitä hauskoilla lauluillaan ja jutuillaan. Sau sau! Meiltä saat myös upeita kuvia piirtävän kasvomaalaajan paikalle!

Häät

Artistimme ovat olleet juhlistamassa jo satoja häitä. Orkesterimme ovat erittäin monipuolisia ja toeuttavat myös hääparin tärkeimpiä toiveita. Loistavia hääbändeja!

Yritystilaisuudet

Meiltä löytyy poikkeuksellisen monipuolisia esiintyjiä kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Hoidamme myös äänentoiston ja valot sekä tarvittaessa jopa ilotulituksen! Ja voimme myös järjestää puolestanne koko tilaisuuden.

Tapahtumat

Järjestämme asiakkaiden puolesta tapahtumat, toimitamme ruoat sekä juomat, esiintyjät, äänentoiston ja valot, teltat, esiintymislavat ja lähes mitä vain tarvitset tapahtumaasi varten avaimet käteen periaatteella!
Suunnitellaan tapahtumasi yhdessä, niin että pieninkin yksityiskohta on kunnossa ja ilta toiveittesi mukainen.

Meklari

Simo Korkia-Aho on meklarisi huutokaupoissa. Meiltä löytyy tarvittava äänentoisto ja mies kun sinulla on myytävää!

Juontaja

Useita tasokkaita juontajia tapahtumaasi ja tarpeesi mukaan. Meiltä löytyy myös tarvittava äänentoisto tilaisuuteesi.

Radio- ja TV-mainokset sekä mainosmusiikki

Olemme tehneet lukemattomia radiomainoksia sekä niihin liittyvää musiikkia. Meidän kauttamme saat myös pieniä TV-mainos kampanjoita avaimet käteen periaatteella.