top of page

50-luvun ilta.

Let’s ROCK AROUND THE CLOCK!

Ja tuo lause kertoo kaiken, tänään rokataan!

Musiikki on upeaa ja suoraan kuin American Graffity elokuvasta! Rokki keikuttaa lantiota ja upeat balladit jyräävät, hiukset on rasvattu, kukkamekko heilahtaa ja spittarin kannat kopisevat! Rock Around The Clockista se alkoi silloin ja alkaa myös tänään,

don’t step on my Blue Suede Shoes.

50-luku oli aikaa, jolloin hampurilaiset, kokis ja rock’n’roll löivät itsensä todella läpi. Eikä se kuume ole hellittänyt!
 

Tuon ajan musiikki on kaiken nykyisen rockin perustana, eikä se ruokakaan ole mihinkään kadonnut... Johnny B. Goode, Rock And Roll Music ja Roll Over Beethoven olivat Chuck Berryn valtavia hittejä jotka soivat edelleen tämän päivän elokuvissa ja joskus myös radiossa.
That’ll Be The Day oli taas Buddy Hollyn ohjelmistosta. Rock ja rokkitähdet tekivät tuloaan ja maailma oli polvillaan niiden edessä ja taitaa olla vieläkin...

 

Upeita hitaita lauluja edustavat The Plattersin iki-ihanat: Smoke Get’s In Your Eyes ja Only You. Entäpäs nämä, vieläkö muistat esittäjän: Put Your Head On My Shoulder, You Are My Destiny ja Diana? Oikein, Paul Anka oli esittäjänä ja herrahan kiertää edelleen.

IMG-20200331-WA0024.jpg

Pukeudun asiallisesti 50-luvun pukuun, valkoiseen paitaan, kapeaan kravaattiin ja tietysti sinisiin mokkakenkiin.
 

Illan kesto 2 x 45 minuuttia.

Sami Muhonen Photography

©
bottom of page