top of page

Country ilta.

Achy Breaky Heart soi ja kannat kopisevat.

Kitarariffi svengaa kuin hirvi ja lattialla tanssitaan rivitanssia; Hei, tämän kaikki osaavat!

Hymy on herkässä ja jalat liikkuvat.

Grillissä paistuvat ribsit, Coleslow salaattia mukaan ja olut helpottamaan janoa... Hey man, tämähän on vasta alkua! CCR:n musiikkia: Bad Moon Rising, Have You Ever Seen The Rain, Proud Mary, Who’ll Stop The Rain, Cotton Fields ja Down On The Corner.
 

Dance The Night Away kutsuu Mavericksin biisi, Let’s Go To Vegas pyytää Faith Hill ja Vegasista Chattahoocheehen vie Alan Jackson. Vieläkö jaksaisi ihastella Rosegardenia (Luvannut En Ruusutarhaa). Parin elämää suuremman balladin, Desperado ja Ain’t That Just The Way (Näinkö Aina Meille Täällä Käy) aikana on hyvä pyyhkiä hikeä ja nojailla upeiden melodioiden tahdissa.

Jos osaat englantia, niin tiedät, että näissä lauluissa on sitä aitoa tarinaa... Rakkautta ja unelmia, pettämistä ja jättämistä. Elämän koko kirjo löytyy Countrystä!
Upeaa musiikkia! Jii-haa!

Kuunnellaan hetki mitä countryn suurimpia tähtiä ollut Johnny Cash esitti: Folsom Prison Blues, I Walk The Line, Ring Of Fire, Highwayman... Callin’ Baton Rouge ja If Tomorrow Never Comes ovat taas uuden countryn supertähdeltä Garth Brooksilta.

Illan aikana stetson tuskin pysyy päässä edes köytettynä lassolla, varsinkaan kun Whiskey Girl tai That’ll Be The Day soivat! King Of The Road helpottaa hetkeksi tempoltaan kiihkeää iltaa, kun taas I Try To Think About Elvis kiihdyttää sen jälleen huippuun...

Lauluja riittää, uskokaa pois

IMG-20200331-WA0012.jpg

Sami Muhonen Photography

©

Ilta loppuu aina kesken kun on hauskaa,
vaikka se kestää 2 x 45 minuuttia.
bottom of page