top of page

70 -luvun ilta.

Stairway To Heaven, Hotel California, Starman, Livin' Next Door To Alice, Mamma Mia, A Bridge Over Troubled Water... Ja nämä kaikki kuullaan 70-luvun teemaillassani!

Tänä iltana lahkeet ovat leveät ja vaatteiden

värit kirkaat ja kannat korkeat!

Ihan kuin 70-luvulla!

Minun 70-luvun iltani potkaisee käyntiin Easy livin', Stayin' Alive, I Was Made For Lovin' You..
tai jos halutaan vähän pehmeämpää aloitusta niin: Speak Softly Love, Lyin' Eyes, Ain't That Just The Way tai No Woman No Cry.

Ilta etenee tunnelman mukaan, juuri niin kuin haluat

sen menevän!

Illan aikana liikutaan tunnelmasta toiseen, 70-luvun musiikin myötä kaikki on mahdollista, biletysosastolta menomusaa: I Will Survive, Y-M-C-A, Dancing Queen, Do Ya Think I'm Sexy, Gimme Gimme Gimme, Waterloo, Gloria, The Night Chicago Died, Hot Stuff... Rockia: Get On, Crazy Little Thing Called Love, Leader Of The Gang, Roadrunner...

Finnhitsejä: R-A-K-A-S, Dirlanda, Daa da daa da, Charlie Brown, Poing-poing-poing... Hitaita: Paljon Sanomatta Jää, Syksyn Sävel, Rakkauden aamu...

 

Lauluista on runsauden pula: mitä soittaa tänään ja mitä jättää ensi kertaan? Antaa tunnelman valita biisit, jos tanssittaa niin menomusaa, jos kuunnellaan niin rauhallisempaa, molempia löytyy yllin kyllin!

Ja paljon jää ensikertaankin!

70-luku 5.jpg

Pukeudun asiallisesti 70-luvun asusteisiin, lahkeet on leveät, paidassa 'upeat' kuosit ja isot kaulukset sekä kaiken kruunaa samettijakku ja iiiiiiiisot silmälasit.
 

Illan kesto 2 x 45 minuuttia.

bottom of page