top of page

Kapteeni Kaskelotti

Kaskelotti 12.jpg

Aito merirosvo kun on, niin puvustus ja varustus ovat todella aidon näköisiä! Vyöltä löytyy kaukoputki ja päässä on 3 tuulen merirosvohattu!

Merirosvotakin alareuna hipoo polvia ja korvassa killuu aito kultainen korvakoru. Vyön vierestä löytyy aito kultainen taskukello vitjoineen. On se hurjan näköinen!

Kapteenin Kaskelottin repertuaariin kuuluvat laululeikit, kuten: Sutsisatsi, Värilaulu, Huugi Guugi, 5 pientä ankkaa, Pää-olkapää-peppu-polvet-varpaat, Bussilaulu, Valaskala, Jos sun lysti on ja Pumppulaulu, mutta on siellä myös vino pino lastenlauluja: Käy Muumilaaksoon, Peppi Pitkätossu, Mörri-Möykky, Päivänsäde ja menninkäinen jne. Porukalla kun lauletaan ja leikitään, niin kaikilla on hauskaa! Kapteeni Kaskelotti osaa muuten soittaa kitaraa!

Jos haluatte kilpailuja ja leikkejä, niin niitä Kapteeni Kaskelottilla on varastossa vaikka kuinka monta! On Pumtsi pum, Euroviisut, Tietokilpailu ja Hoksauskilpailu!

Nämä kaikki sopivat niin lapsille, perheille kuin aikusillekkin!

Kapteeni Kaskelotti viihdyttää niin lapsia kuin perheitä lauluillaan ja jutuillaan ja voi toimia myös tilaisuutenne juontajana.

SIMOSAURUS

1.jpg

Hauskimmista hauskin lastenohjelma/tilaisuus vaatii paikalle aitoa dinosaurusta: Simosaurus!

Noin 30 minuuttia täynnä menoa ja meininkiä.

Luvassa on laululeikkejä koko ajaksi: Sutsisatsi, Värilaulu, Huugi Guugi, 5 pientä ankkaa, Pää-olkapää-peppu-polvet-varpaat, Bussilaulu, Valaskala, Jos sun lysti on, Pumppulaulu ja mitä kaikkia niitä onkaan, pitävät lapset varmasti kiireisinä ja myös aikuiset saavat osansa näissä leikeissä!

Simosaurus jutustelee ja kyselee kaikenlaista, joskus tosin vähän omituisiakin ja ihan itsestään selvyyksistä saadaan aikamoinen soppa, eihän saurus voi kaikkea ihmisten asioista tietää! Lopuksi opetellaan puhumaan saurusten kieltä!

Simosaurus voi myös juontaa tilaisuuksia, omaan saurusmaiseen tyyliinsä! Ja varmasti on hauskaa! Sau-sau!!!

© Tapio Ruotsalainen

bottom of page